Priser

Her finder du en liste med nogle eksempler på priser. Er det du ønsker fotograferet ikke nævnt, fortvivl ikke. Smid mig en besked og lad os se hvad vi kan finde ud af sammen.

Portræt
img_68131-2
Billedet med de mange muligheder som, gave, til facebook,
eller bare til at privat brug. Her er mulighed for at få taget nogle
sjove, anderledes og utraditionelle billeder. Portræt er ikke kun for en person. Det kunne være et søskende par, eller Familien.

Du kan se nogle af mine portrætbilleder i mit galleri – Det kan også bruges til at finde ideér til hvordan du gerne vil ahve dit billede skal se ud.

Priser fra.: 399,-

Dåbsbilleder
IMG_8370
Billeder af dåbsbarnet taget i mit studie. Her tager vi lidt forskellige billeder, og tilføjer nogle effekter i sammenråd med jer som forældre. Billeder til minde om den dag og kjolen.

Barnedåbsbilleder finder du i mit galleri.

Priser fra.: 499,-

Konfirmation
IMG_0435_25
Konfirmationen er en stor begivenhed for konfirmanden, det skal selvfølgelig ikke gå i glemmebogen, men i stedet foreviges med fantastiske billeder. Der er ingen der siger det skal være på dagen eller ved kirken. Det kunne f.eks. være ved en skov, i en rapsmark, på stranden eller noget helt fjerde, som det kan være i mit studie.

Eksempler på konfirmationsbilleder finder du i mit galleri.

Priser fra.: 699,-

Bryllup
IMG_9833[1]
Et bryllup er en dag der ikke kan tages om. Det gør denne dag til noget helt specielt. Billederne fra sådan en dag har stor betydning.

Fotograferingen kan være hele dagen fra klargøringen om morgen til brudevalsen om aften. Det kan også være vielsen og bryllupsbilledet.

Se et udpluk af bryllupsbilleder i mit galleri

Priser fra.: 2599,-